Conreant agroecologia a l'Empordà des del 2002

Som pagesos (l’Enric, l'Alba i l'Oriol) i cuidem la nostra terra i les nostres relacions amb consciència i essent conseqüents. Estem ubicats a cavall entre l’Alt i el Baix Empordà, a la plana d’Albons. Disposem de 52.000 metres quadrats on conreem verdures, hortalisses i fruites.

 

 

Com gaudir dels nostres productes

La manera més agradable de comprar les nostres fruites i verdures, així com productes d’altres pagesos que treballen seguint els mateixos criteris que nosaltres, és venir directament a la nostra finca, i poder gaudir de l'entorn on creixen. Tenim obert al públic tots els dimecres de 16:00h a 19:00h (horari de tardor-hivern-primavera). Durant l'estiu, en època de vacances escolars, també obrim els dissabtes i l'horari que fem és des de les 16:30 fins les 20:00h.

Un altre lloc on ens podeu trobar és al al mercat de Torroella de Montgrí , els dilluns i al mercat de Palamós, els dissabtes tot l'any i els dimarts d'estiu i tardor.

En resum:

DILLUNS: Mercat de Torroella de Montgrí (tot l'any)

DIMARTS: Mercat de Palamós (només estiu i tardor)

DIMECRES: Venda directa a la Finca, a Albons (tot l'any)

DISSABTES: Mercat de Palamós (tot l'any)

També podeu encarregar les vostres verdures, i venir-les a recollir el dimecres o el divendres a Albons, o els dissabtes al Mercat de Palamós. Per facilitar-vos la reserva de la vostra comanda, haureu de donar-vos d'alta com a cistellaires. D'aquesta manera podreu triar la vostra compra anticipadament, a partir del catàleg que pengem cada setmana al web. Aquesta cistella us la podem servir a domicili (en un radi de 20 km des d'Albons, els dimecres a la tarda) o la podreu venir a recollir a la botiga de la Finca (dimecres o divendres a la tarda). També fem cistelles per als clients de la zona de Palamós, que entreguem a la mateixa parada del Mercat (dissabte matí).

El millor aval: la confiança

Tenim l’aval del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), però preferim reforçar la confiança dels nostres clients a través de la transparència. És per això que sempre tenim les portes de la nostra finca obertes a tothom i podeu visitar-nos i demanar-nos qualsevol cosa que tingui relació amb els nostres productes i la manera de conrear-los. Els productes que siguin d'altres pagesos agroecològics sempre els trobareu ben identificats, amb el contacte del productor per tal que us hi pugueu adreçar si ho creieu convenient.

Si voleu més informació: 616 693 710 (Enric) - info@parcagroecologic.com