Les cooperatives de consumidors i els restaurants podeu donar-vos d'alta per tal de poder fer les comandes a través del nostre web.

En aquests casos les vendes les fem per caixa complerta i els preus són més ajustats ja que nosaltres no hem de fer les feines que comporten les vendes al detall.

Disposeu d'un catàleg diferenciat, que actualitzem cada dijous. Podeu fer les vostres comandes abans de dilluns al migdia si voleu rebre el producte el dimecres a la tarda o entre dilluns a la tarda i dijous a migdia si el voleu rebre divendres a la tarda. Si esteu més lluny de 15 Km a la rodona (vegeu línia verda del mapa), hauríem de parlar de com fer-ho.

distànciesSi la comanda supera els 100 € el desplaçament és gratuit. En cas de no arribar-hi: si esteu a menys de 10 Km, el servei costa 3,00€ (dins el crecle vermell); i si esteu entre 10 i 15 Km, el preu és 5,00 € (dins el crecle verd).

 Altres companys de la resta de Catalunya els podeu trobar al web de la Xarxa de Pagesos Agroecològics de Catalunya (La Xarxeta)