amunt

Comprar fent comanda

Aquest és el format ideal per a les famílies (des de les unipersonals a les nombroses!) i una de les millors maneres d'assegurar-vos la compra. Estem parlant de cistella oberta, és a dir, que no us ve triada per nosaltres sinó que sou vosaltres els que escolliu el que voleu a partir del catàleg de productes disponibles. Això ens permet preparar-vos-la, i que ja us la trobeu a punt quan vingueu a recollir-la a la finca o al mercat. També us la podem servir a domicili si viviu a menys de 15 km d'Albons (aquest servei només el fem els dimecres).

Per poder encarregar cistella, cal que estigueu donats d'alta al nostre web. Això no us obliga a res: no teniu cap compromís de fer comanda. Si encara no us heu registrat, accedireu al formulari de sol·licitud d'alta al servei prement aquí. Dins el formulari haureu de triar quin tipus de cistellaire sou:

Cistellaire de dimecres

Cistellaire del Mercat de Palamós

Heu de triar l'opció que preveieu que utilitzareu més sovint.

 
Cistellaires de dimecres

Per als cistellaires de dimecres, pengem el catàleg actualitzat abans de les 8 del matí dels divendres, i fins que no està penjat no hi teniu accés. Un cop és accessible, us enviem un missatge explicant-vos el que hem fet al camp durant la darrera setmana i quines novetats trobareu al llistat de productes que us oferim. Teniu des d'aquell moment i fins el següent diumenge a les 10 del vespre per fer la vostra comanda.

La cistella es pot recollir a la finca, coincidint amb els horaris de l'Agrobotiga, o bé us la podem servir a domicili (vegeu l'apartat on en parlem, més avall).

 

Cistellaires de Mercat de Palamós

Els cistellaires de Mercat són els que recolliu la comanda en alguna de les parades que fem, o bé al Mercat de Palamós (els dissabtes), o bé al Mercat de Torroella (els dilluns). En aquest cas, podeu fer-nos la comanda des del divendres a les 8 del matí i fins a les 7 del matí del mateix dia de Mercat.

 
Entrega a domicili

L'entrega a domicili és un servei que només oferim en les cistelles que servim els dimecres, si el punt d'entrega es troba a menys de 10 km d'Albons. La comanda mínima per poder gaudir-ne és de 15 €. Sobre la comanda, apliquem dues tarifes de desplaçament en funció d'on haguem de portar-vos la cistella. Si és a menys de 10 Km del Parc, us cobrem 3,00 € per lloc de descàrrega (dins el cercle vermell). Si esteu entre 10 i 15 Km, us cobrem 5,00 € per lloc de descàrrega (cercle verd). Si la vostra comanda supera els 50 €, el transport és gratuït.

Podeu economitzar el transport si us organitzeu entre diversos cistellaires per establir un punt comú d'entrega. Així, per exemple, si podem entregar tres cistelles en un mateix punt, no us cobraríem tres transports sinó només un, per tant el cost seria d'un terç per a cadascú. A partir de 5 o més cistelles, el transport us el fem gratuït.

Si us quedem lluny i el nostre servei a domicili no us arriba, us recomanem contactar amb altres companys de la Xarxa de Pagesos Agroecològics de Catalunya (La Xarxeta). Potser en teniu un a prop i no ho sabeu!