amunt

Preguntes freqüents

He de fer comanda cada setmana?

Moltes persones ens pregunten si és necessari tenir una regularitat en fer comandes. La resposta és que no. Podeu demanar producte quan vulgueu, no hi ha cap exigència en aquest sentit.

Acabo d'entrar al web amb el meu usuari i no puc accedir al catàleg

Si passa això pot ser que estigueu entrant al web quan el catàleg encara no està penjat. No el tenim sempre accessible, sinó que el publiquem el dijous a la nit o divendres a primera hora, i el retirem el diumenge a la nit.

He oblidat la meva contrasenya

Si no recordeu la contrasenya, al web del Parc hi ha una pestanya on diu "Demanar contrasenya". Des d'allí accedireu a un formulari amb un sol camp, on haureu d'introduir el vostre nom d'usuari, o si no el recordeu, el compte de correu electrònic que hi teniu associat. Aleshores el sistema us enviarà un codi nou per mail, amb el qual ja podreu accedir a la intranet i tornar-lo a canviar per un que us vagi millor de recordar.

Estic fent la comanda i no puc posar decimals. Què passa?

Quan esteu fent la comanda, si la quantitat que heu de posar té decimals, cal escriure-la amb punt i no amb coma. Per exemple, si voleu 300 grams de llimona, cal escriure 0.30 (no reconeix 0,30). Un altre detall és que no accepta números amb 3 decimals. Com a màxim se n'han d'escriure dos. Si en poseu tres, no ho entendrà. Les màquines tenen aquestes coses.

He fet la comanda però no us ha arribat

Això pot passar si quan acabeu el procés de compra no feu el pas de la confirmació. Mentre aquest pas no s'ha fet, es poden anar afegint productes en diverses connexions. Però una vegada ho teniu tot triat, cal enviar la comanda de forma "definitiva". Un cop confirmada, ja no hi s'hi poden afegir ni treure productes, ni modificar quantitats. Si fos necessari, caldria contactar amb nosaltres per telèfon o per mail.

Ja he confirmat la comanda i m'he oblidat de demanar un producte

Si un cop feta i confirmada la comanda  us adoneu que us heu oblidat de demanar alguna cosa, es pot fer una nova comanda,i nosaltres la sumarem a l'anterior tancada. Ep! Això només si sou dins el termini per fer comandes. Si ja és dilluns o dimarts, contacteu amb nosaltres per mail o telèfon i veurem què hi podem fer.