Aquest és el format ideal per a les famílies (des de les unipersonals a les nombroses!) i una de les millors maneres d'assegurar-vos la compra. Es tracta d'encarregar la vostra comanda de la setmana, anticipadament a través del nostre web. Això ens permet preparar-vos-la, i que ja us la trobeu a punt quan vingueu a recollir-la a la finca o al mercat. També us la podem servir a domicili si viviu a menys de 20 km d'Albons.

Com que aquest servei va lligat al dies que fem venda a la finca o al Mercat, tenim dos tipus de cistellaires: els dels dimecres i els del dissabte. Els del dimecres podeu recollir la comanda al Parc, o bé us la podem servir a domicili si us trobeu a menys de 20 km d'Albons. Els del dissabte la recollireu a la nostra parada al Mercat Palamós, i en aquest cas no podem oferir-vos l'opció d'entrega a domicili.

Per poder encarregar cistella, cal que estigueu donats d'alta com a clients nostres. Si encara no us heu registrat, ho podeu fer prement aquí accedireu al formulari de sol·licitud d'alta al servei

Terminis per fer la comanda

Nosaltres pengem el catàleg actualitzat cada dijous al vespre i fins que no està penjat no hi teniu accés. Un cop penjat, us enviem un missatge explicant-vos el que hem fet al camp durant la darrera setmana i quines novetats trobareu al llistat de productes que us oferim. Els cistellaires del dimecres teniu des d'aquell moment i fins el següent dilluns a les 12:00h del migdia per fer la vostra comanda. Els cistellaires del dissabte teniu des d'aquell moment i fins les 06:00h de l'endemà per fer la vostra comanda.

Recollida al punt de venda

Si heu optat per recollir la vostra comanda al nostre punt de venda (els del dimecres al Parc, o el dissabte al Mercat de Palamós), en el moment d'obrir ja us tenim a punt tot el que haureu encarregat. Els horaris són:
Dimecres al Parc, a partir de les 16:30 i fins les 19:00, o a les 20:00 durant l'estiu.
Dissabtes a Palamós, entre les 8:00 i les 13:00h.

Entrega a domicili

La comanda mínima per poder gaudir del servei d'entrega és de 15 €. Sobre la comanda, apliquem dues tarifes de desplaçament en funció d'on haguem de portar les cistelles. Si esteu a menys de 10 Km del Parc, us cobrem 3,00 € per lloc de descàrrega (dins el cercle vermell). Si esteu entre 10 i 15 Km, us cobrem 5,00 € per lloc de descàrrega.

Podeu economitzar el transport si us organitzeu entre diversos cistellaires per establir un punt comú d'entrega: així, per exemple, si podem entregar tres cistelles en un mateix punt, no us cobraríem tres transports sinó només un, per tant el cost seria d'un terç per a cadascú. A partir de 5 o cistelles, el transport us el fem gratuït.

Si us quedem lluny i voleu el servei a domicili, us recomanem contactar amb altres companys de la Xarxa de Pagesos Agroecològics de Catalunya (La Xarxeta)